Ferdig gress på rull

Om Østfold Gress

Østfold Gress AS er Norges største ferdigplen produsent. Selskapet ble etablert i 1989 og har siden da hatt Oslo, Akershus og Østfold som sitt hovedmarked. Ferdigplenen dyrkes på store arealer i Rygge kommune. Ferdigplen er ferskvare som leveres enten som store eller små ruller. De små rullene er 1m2 (0,40x 2,50m) store og leveres på pall med 75m2 i hver. Store ruller krever maskiner for utlegging. Rullene er på 18m2 (0,6 x 30m) og er beregnet for større arealer. Dette må gjøres av våre mannskaper som har med seg spesialmaskiner til å utføre jobben.

Sport og Grøntanlegg AS utfører alle former for anleggsarbeid til hager og større anlegg. Vi er mange anleggsgartnere som jobber med dette på heltid. Installering av ferdigplen, sprøytesåing, skjøtsel av områder og sportsarealer, samt stenlegging er bare noen av de tjenestene vi utfører. Sport og Grøntanlegg har lang erfaring og kompetanse innen installering av gress til fotballbaner og golfanlegg. Disse arealene skal tåle store påkjenninger, samt være av god kvalitet. Gresset består derfor av frøblandinger som er spesielt egnet for store anlegg, som bruker sandbasert underlag. Vi kan vise til gode resultater i både Norge og Sverige

Norsk Landskapstre AS ble etablert i 1997, og har siden da vært produsent av landskapstrær for hage, vei, vannveier og lignende. Trærne leveres i forskjellige størrelser etter kundens ønsker. Trærne blir rotskjært for å oppnå et godt rotsystem og beskjært i krona for å oppnå ønskelig utseende og struktur. Større trær blir levert med klump i strie. Vi produserer også endel pil- og vierarter på kontrakt, både til masseplantinger av mindre barrotsplanter samt større trær. Norsk Landskapstre besitter en bred kompetanse innen både grunnarbeid og tilplanting, og kan bistå med konsulenttjenester i planlegging av ulike prosjekter.

Vi utfører anleggsgartner-tjenester i hele Norge. Vi har Norges beste erfaring i etablering av sportsarealer. Viser til Ullevaal, Fredrikstad, Brann, Bislett, Stavanger, Start, Lillestrøm, Sogndal, Bryne og Stabæk for å nevne noen. Vi utfører også hydrosåing, beplantning, belegning av stein og graving.

For tiden leverer vi ferdigplen på denne adressen